Biler på Lerchenborg 2009

Den 15. og 16. august 2009 kl. 10:00 - 17:00
Et oplagt udflugtsmål for hele familien
Danmarks smukkeste biludstilling - "Biler på Lerchenborg" 2009

 

Hvor kan man finde 20-30 bilmærker foruden campingvogne, stribevis af klassiske og specielle biler samt masser af aktiviteter og andre indslag samlet på ét sted som et oplagt udflugtsmål for en familietur? På Danmarks smukkeste biludstilling "Biler på Lerchenborg 2009" den 15.-16. august.

For 13. gang står KOMO Kalundborg og Omegns Motorklub Kalundborg og Automobilforhandler Forening i samarbejde med greve Christian Lerche-Lerchenborg bag en spektakulær og spændende udstilling på pladsen og i parken omkring slottet, og der er lagt op til den største udstilling på Lerchenborg. Den seneste udstilling i 2007 havde omkring 10.000 besøgende fra det meste af Sjælland.

Udstillingens centrum vil ikke alene være præget af nye biler; omkring en halv snes bilmodeller forventes at få dansk premiere i løbet af sensommeren, og nogle af dem vil blive præsenteret på Lerchenborg. Dertil kommer mange specielle og klassiske biler samt motorcykler på to og tre hjul.

En lang række mærkeklubber forventes at præsentere biler fra Rolls Royce  til Volkswagen inklusive amerikanerbilklubber tillige med biler fra Dansk Veteranbil klub, Dansk Vintage Motor Club og Sjællandske Motorveteraner.

Men "Biler på Lerchenborg" handler om andet og mere end biler. Udstillingen præsenterer også en række stande af interesse for et bredt publikum; fra jagt og fiskeri til materieludlejning, undervisning og cykler samt madkultur og kunsthåndværk.  Og som noget helt nyt med Miljø. Fritid, sport og underholdning indgår ligeledes som temaer i udstillingen, fra spejderliv og idræt til jagt, musik, dans, motocross, bueskydning og kaperkørsel samt helikopterflyvning.

Derudover omfatter udstillingsprogrammet en række underholdende aktiviteter af interesse for børn og voksne, fra hoppeborg og hurlumhejhus til modeshow og kørsel med mini-motorcykler og 4-hjulstrukne biler. Og udstillingskomitéen arbejder fortsat med tilrettelæggelsen af programmet, så der kan forventes yderligere spændende indslag og aktiviteter i tilknytning til "Biler på Lerchenborg 2009".

Har De også lyst til at udstille på "Biler på Lerchenborg" så kontakt sekretariatet.  Jo før De tilmelder Dem, jo bedre placering kan vi tilbyde.

Venlig hilsen
"Biler på Lerchenborg"

Flemming Hansen
koordinator

Biludstiller program priser m.m.
Nærmere oplysninger hos udstillingens sekretariat, telefon 5951 3010, e-mail: mail@deenfeldt.dk

Lerchenborg Gods | Lerchenborg 3 | DK-4400 Kalundborg | Telefon: (+45) 59 51 05 00 | Telefax: | E-mail: office@lerchenborg.dk | Udvikling og CMS af Valeo.dk