Faldskærmsudspring 1989 -1994

Da Q-Faldskærmscenter i sensommeren 1989 afviklede de første faldskærmsspring på Lerchenborg Gods, indledtes en ny æra for faldskærmssporten på Sjælland. Sporten har utroligt trange kår på Sjælland grundet miljøproblemer. Mange mennesker der køber hus nær en flyveplads overraskes efterfølgende over, at fly faktisk støjer. Klager fra beboere fører derfor til skrappe restriktioner for de fleste flyvepladser og dermed for faldskærmssporten.

Heldigvis findes mennesker med et mere pragmatisk syn på tingene. Ejeren af Lerchenborg Gods så intet problem i, at der blev afviklet faldskærmsspring på hans jorder. Desværre er heller ikke flyvepladsen på Lerchenborg gået ram forbi. Store afgifter til Vestsjællands Amt og støjklager fra beboere omkring Kalundborg Fjord har lagt en dæmper på faldskærmsaktiviteterne på Lerchenborg.

Q-Faldskærmscenter betragter dog fortsat springpladsen ved Lerchenborg som et stort aktiv, ikke mindst på grund af et forbilledligt samarbejde med Godset. De pragtfulde omgivelser er med til at give vore kunder en oplevelse. Det er derfor vort håb, at der fortsat kan afvikles faldskærmsspring på Lerchenborg til glæde for de mange unge mennesker, der besøger pladsen hvert år.

Med venlig hilsen

Q-Faldskærmscenter ApS
Lufthavnsvej 41
9400 Nørresundby
Telf. 98 19 00 60
Fax 98 17 83 00
E-mail: info@q-center.dk

Lerchenborg Gods | Lerchenborg 3 | DK-4400 Kalundborg | Telefon: (+45) 59 51 05 00 | Telefax: | E-mail: office@lerchenborg.dk | Udvikling og CMS af Valeo.dk